Energie aanbiedingen

Bespaar tot

€ 900

Vergelijk alle 44 energiedeals

Huisnr.

Toev.

Aantal personen

kWh

Zonnepanelen

0 kWh

Alléén bij EnergieKiezer! Gratis
€10 Bol. logo of Powerbank t.w.v. €50
Klanten geven ons een 8,6
  • 100% onafhankelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring in vergelijken
  • Persoonlijke service

Hoe vind ik energie aanbiedingen?

1

Vul jouw postcode en huisnummer in

Zo kunnen we op basis van jouw locatie de beste energieaanbiedingen tonen.

2

Vul je verbruik in

Zo kunnen wij een nauwkeurige prijsindicatie geven. Weet je dit niet? Dan maken we een nauwkeurige schatting van je verbruik.

3

Vergelijk de beste aanbiedingen

Zie een overzicht van de actuele energieaanbiedingen!

Energieaanbiedingen leveranciers

Wat zijn energie aanbiedingen?

Energieaanbiedingen leveranciers

Veel energieleveranciers bieden energieaanbiedingen aan, met als voornaamste doel het aantrekken van nieuwe klanten. Deze aanbiedingen staan ook wel bekend als energiekortingen. De aanbiedingen komen in verschillende vormen, waaronder welkomstcadeaus, loyaliteitsbonussen, cashbacks, kortingen of scherpe maandprijzen.

Voor consumenten kan het lastig zijn om de meest aantrekkelijke deal te vinden. Daarom verzamelt EnergieKiezer.nl al deze deals voor jou, zodat je de beste keuze kunt maken.

Actuele energieaanbiedingen

Actuele energie aanbiedingen

Actuele energieaanbiedingen

De energieaanbiedingen veranderen bijna dagelijks, daarom is het verstandig om in onze vergelijker de meest aantrekkelijke deal te vinden. Hieronder vind je een overzicht van de vijf beste energieacties:

Waar moet je op letten bij energie aanbiedingen?

Hoewel een cadeaubon, gratis tablet of cadeaukaart aantrekkelijk kan lijken, is het verstandig om de voorwaarden zorgvuldig te bekijken en te controleren of het daadwerkelijk voordeliger is. Het kan voorkomen dat je het cadeau pas ontvangt na het afsluiten van een meerjarig contract. Bovendien is het mogelijk dat hoewel je een welkomstkorting ontvangt, de tarieven uiteindelijk hoger zijn dan die van een andere energieleverancier, waardoor je niet echt goedkoper uit bent.

De beste aanbieding kan per huishouden verschillen. Wat voordelig is voor het ene huishouden, kan voor een ander huishouden minder gunstig zijn. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met factoren zoals je verbruik en de terugleververgoeding.

energie cadeaus

Welke soorten acties zijn er?

energie cadeaus

Er zijn verschillende soorten energieacties die leveranciers gebruiken om een contract aantrekkelijker te maken, waaronder:

Welkomstkortingen of cashback

Een van de meest bekende energie aanbiedingen zijn de welkomstkortingen. Deze kortingen zijn speciaal voor nieuwe klanten. Het is echter belangrijk om te weten dat je deze korting pas aan het einde van je contract ontvangt.

Gratis cadeau

Een energieleverancier kan ook een cadeau geven bij jouw energiecontract, zoals een tablet, een slimme thermostaat of een cadeaubon. Dit klinkt aantrekkelijk, maar vaak komen deze cadeau's met hogere tarieven.

Speciale tarieven

Sommige energieleveranciers hanteren speciale tarieven, waardoor ze als de meest voordelige optie naar voren komen in energievergelijkers en zo veel nieuwe klanten aantrekken.

Overstapcadeau energie

Wat is een loyaliteitsbonus?

Overstapcadeau energie

Een loyaliteitsbonus is een geldbedrag dat je ontvangt van je energieleverancier bij de afrekening aan het einde van het jaar. Het is eigenlijk een vorm van korting die wordt uitbetaald op je rekening, ongeacht of je een contract van één jaar of meerdere jaren hebt (of wordt verrekend met een openstaand saldo).

Het enige verschil is dat je het volledige contract moet doorlopen om hiervoor in aanmerking te komen. Ongeacht of je een contract van één, twee of drie jaar hebt, kun je een cashback of korting ontvangen in de vorm van een loyaliteitsbonus. De grootte van de bonus varieert per energieleverancier.

Energieaanbieding EnergieKiezer.nl

Energie aanbieding bij EnergieKiezer.nl

Energieaanbieding EnergieKiezer.nl

Als je via de vergelijker van EnergieKiezer.nl overstapt naar een nieuw energiecontract, kom je ook in aanmerking voor een cadeau. Je hebt de keuze tussen een Bol. bon ter waarde van € 10,- of een powerbank ter waarde van € 50,-.

Wil je meer lezen over deze actie? Klik hier.

Energie aanbiedingen vergelijken

Met de energievergelijker van EnergieKiezer.nl zetten we direct de beste deals voor jouw situatie op een rijtje. Of je nu op zoek bent naar de laagste tarieven, de beste welkomstkortingen of de aantrekkelijkste cadeaus. Wij zorgen ervoor dat je de beste opties te zien krijgt.

Zo hoef je zelf niet eindeloos te zoeken. Vergelijk nu!

FAQ

1

Waar kan ik de beste aanbieding vinden?

De beste energieaanbieding is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Heb je behoefte aan korting op je energiecontract of wil je een cadeau?

2

Hebben alle energieleveranciers aanbiedingen?

Nee, niet alle energieleveranciers hebben aanbiedingen. In 2024 wordt het wel steeds meer aangeboden door de leveranciers.

3

Waarom zou ik willen overstappen?

Omdat dit voordeliger kan zijn dan je huidige energiecontract. Doordat energieleveranciers concurreren op prijs, kan het zijn dat je honderden euro's minder per jaar kwijt bent bij een andere energieleverancier. Via onze energievergelijker zie je direct of dit ook voor jou geldt.