Kies en vergelijk

Overstappen

Bespaar

Energie aanbiedingen

Nu met gratis overstapcadeau: Bol.com bon t.w.v. € 10,00

Eenvoudig energietarieven vergelijken en afsluiten

100% onafhankelijk
Al meer dan 15 jaar ervaring
Persoonlijke service

Hoe vind ik energie aanbiedingen?

1

Vul de postcode en huisnummer in

Vul de postcode en aantal personen in

2

Vul je verbruik in

Zo kunnen wij een nauwkeurige prijsindicatie geven. Weet je dit niet? Dan maken we een nauwkeurige schatting van je verbruik.

3

Beste aanbiedingen

Zie een overzicht van de actuele energieaanbiedingen

energieleveranciers

Energieleveranciers

energieleveranciers

Door het grote aanbod van energieleveranciers en het aantal energie acties dat ze hebben, kan het moeilijk zijn om het overzicht te bewaren. Om je hierbij te helpen hebben wij een overzicht van alle leveranciers op een rij gezet. Hierdoor zie je direct wat de beste aanbiedingen zijn. Wij geven in dit artikel meer informatie over de huidige aanbiedingen.

Er zijn veel energie aanbiedingen te vinden waardoor je een korting kan krijgen op je energierekening. Zo proberen energieleveranciers nieuwe klanten aan te trekken, en daar kan jij van profiteren. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstcadeau, cashbacks of korting op je tarieven.

energie cadeaus

Waar moet je op letten bij de acties?

energie cadeaus

Hoewel een cadeaubon, gratis tablet of een cadeaukaart aantrekkelijk kan zijn, is het wel verstandig om naar de voorwaarden te bekijken en te kijken of het wel echt voordeliger is. Zo kan het zo zijn dat je een cadeau pas krijgt als je een contract voor meerdere jaren afsluit. Ook kan het zo zijn dat je wel een welkomstkorting krijgt, maar de tarieven hoger zijn dan die bij een andere energieleverancier, waardoor je uiteindelijk niet goedkoper uit bent.

 1-jarig contract

Bij een 1-jarig contract krijg je vaak een minder groot cadeau dan bij een meerderjarig contract bij gas en stroom. Denk bijvoorbeeld aan een waardebon van €20 in plaats van €60. Uiteraard heeft het wel als nadeel dat je 2 jaar lang vastzit aan een bepaald contract, terwijl na een jaar overstappen wellicht in aanmerking kan komen voor goedkopere tarieven 

Meerjarig contract

Kies je voor een meerjarig contract? Dan kan je vaak genieten van de beste energie aanbiedingen.  Denk bijvoorbeeld aan een gratis tablet of een cadeaubon van €100. Ook kan je in aanmerking komen voor een cashback tot wel €300. Hou er wel rekening mee dat je dan niet het niet opzegbaar is. Je moet tijdens de duur van het contract klant blijven bij dezelfde energieleverancier.

overstapcadeau

Gratis cadeau of welkomstkorting?

overstapcadeau

Ben jij je aan het oriënteren wat de beste stroom en gas acties zijn? Dan heb je je waarschijnlijk afgevraagd of je een cadeau moet kiezen of juist voor een welkomstkorting moet gaan. Beide opties zijn vaak honderden euro's waard. Vaak krijg je een welkomstcadeau wel alleen als je een meerjarig contract afsluit. Voordeel hiervan is wel dat je dit aan het begin van je contract al krijgt. Ook een cadeau krijg je vaak al aan het begin van je contract. Bij cashback is dit  pas aan het einde. Als je liever direct iets wil krijgen, kan je dus beter niet voor deze aanbieding kiezen.

FAQ

1

Waar kan ik de beste aanbieding vinden?

Dit is helemaal afhankelijk van wat je wil hebben, Heb je behoefte aan korting op je energiecontract of wil je een cadeau?

2

Hebben alle energieleveranciers aanbiedingen?

Nee dit hebben ze niet allemaal. In 2023 wordt het wel steeds meer aangeboden door de leveranciers

3

Waarom zou ik willen overstappen?

Omdat dit voordeliger kan zijn dan je huidige energiecontract. Doordat energieleveranciers concurreren op prijs, kan het zijn dat je honderden euro's minder per jaar kwijt bent bij een andere energieleverancier. Via onze energievergelijker zie je direct of dit ook voor jou geldt.