14 dagen bedenktijd
Binnen 5 minuten geregeld
Klanten geven ons een 8.2

Energie aanbiedingen

Nu met gratis overstapcadeau: Bol. bon t.w.v. € 10

Eenvoudig energiedeals bekijken en afsluiten

Klanten geven ons een 8.2
  • 100% onafhankelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring in vergelijken
  • Persoonlijke service

Hoe vind ik energie aanbiedingen?

1

Vul de postcode en huisnummer in

Vul de postcode en aantal personen in

2

Vul je verbruik in

Zo kunnen wij een nauwkeurige prijsindicatie geven. Weet je dit niet? Dan maken we een nauwkeurige schatting van je verbruik.

3

Beste aanbiedingen

Zie een overzicht van de actuele energieaanbiedingen!

energieleveranciers

Energieleveranciers

energieleveranciers

Door het grote aanbod van energieleveranciers en het aantal energie acties dat ze hebben, kan het moeilijk zijn om het overzicht te bewaren. Om je hierbij te helpen hebben wij een overzicht van alle leveranciers op een rij gezet. Hierdoor zie je direct wat de beste aanbiedingen zijn.

Er zijn verschillende energie aanbiedingen te vinden waardoor je een korting kan krijgen op je energierekening. Zo proberen energieleveranciers nieuwe klanten aan te trekken, en daar kan jij van profiteren. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstcadeau, cashbacks of korting op je tarieven.

energie cadeaus

Waar moet je op letten bij de acties?

energie cadeaus

Hoewel een cadeaubon, gratis tablet of cadeaukaart aantrekkelijk kan zijn, is het verstandig om de voorwaarden te bekijken en te controleren of het echt voordeliger is. Het kan voorkomen dat je een cadeau pas krijgt als je een contract voor meerdere jaren afsluit. Ook kan het zijn dat je wel een welkomstkorting krijgt, maar de tarieven hoger zijn dan bij een andere energieleverancier, waardoor je uiteindelijk niet goedkoper uit bent.

 1-jarig contract

Bij een 1-jarig contract krijg je vaak een minder groot cadeau dan bij een meerderjarig contract voor gas en stroom. Denk bijvoorbeeld aan een waardebon van €20 in plaats van €60. Uiteraard heeft het wel als nadeel dat je 2 jaar lang vastzit aan een bepaald contract, terwijl na een jaar overstappen wellicht in aanmerking kan komen voor goedkopere tarieven 

Meerjarig contract

Kies je voor een meerjarig contract? Dan kun je vaak profiteren van de beste energieaanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis tablet of een cadeaubon van € 100,-. Ook kun je in aanmerking komen voor een cashback tot wel € 300,-. Houd er wel rekening mee dat het contract niet tussentijds opzegbaar is. Je moet gedurende de looptijd van het contract klant blijven bij dezelfde energieleverancier.

overstapcadeau

Gratis cadeau of welkomstkorting?

overstapcadeau

Ben jij aan het kijken naar de beste stroom- en gasacties? Dan vraag je je waarschijnlijk af of je een cadeau moet kiezen of juist voor een welkomstkorting moet gaan. Beide opties zijn vaak honderden euro's waard. Meestal krijg je een welkomstcadeau alleen als je een meerjarig contract afsluit. Het voordeel hiervan is wel dat je dit aan het begin van je contract al krijgt. Ook een cadeau ontvang je aan het begin van je contract. Bij cashback is dit pas aan het einde. Als je liever direct iets wilt krijgen, kun je dus beter niet voor deze aanbieding kiezen.

FAQ

1

Waar kan ik de beste aanbieding vinden?

De beste energieaanbieding is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Heb je behoefte aan korting op je energiecontract of wil je een cadeau?

2

Hebben alle energieleveranciers aanbiedingen?

Nee, niet alle energieleveranciers hebben aanbiedingen. In 2024 wordt het wel steeds meer aangeboden door de leveranciers.

3

Waarom zou ik willen overstappen?

Omdat dit voordeliger kan zijn dan je huidige energiecontract. Doordat energieleveranciers concurreren op prijs, kan het zijn dat je honderden euro's minder per jaar kwijt bent bij een andere energieleverancier. Via onze energievergelijker zie je direct of dit ook voor jou geldt.