KlantenserviceOpen tot 17:00
Over EnergieKiezer.nl

Over ons

Over EnergieKiezer.nl

Wij zijn EnergieKiezer, dé onafhankelijke energievergelijker van de makers van ZorgKiezer. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vergelijken van aanbieders, zorgen wij ervoor dat jij als gebruiker de juiste energieleverancier kunt kiezen die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. We ondersteunen je in dit proces door eerlijke en transparante informatie te verstrekken over alle energieleveranciers. Geen verborgen kosten, gewoon duidelijke en betrouwbare gegevens. Zo maken wij het voor jou zo gemakkelijk en prettig mogelijk.

EnergieKiezer en ZorgKiezer

Wie zijn we?

EnergieKiezer en ZorgKiezer

EnergieKiezer bestaat uit een team van 35 gemotiveerde, behulpzame en enthousiaste collega’s. EnergieKiezer is onderdeel van de DGN Groep; andere merken van DGN zijn ZorgKiezer.nl, DeGoedkoopsteNotaris.nl en Hypotheek24.nl. Onze experts zetten zich graag in om consumenten te helpen bij het vinden van een energieleverancier die aansluit bij hun wensen en behoeften. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het vinden van een geschikt energiecontract een uitdaging kan zijn en proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou.

Hoe worden we betaald?

Het vergelijken van energieleveranciers is voor jou als klant gratis. Je kunt als bezoeker onbeperkt gratis gebruikmaken van de handige tools op onze website. Wij ontvangen als bedrijf een vergoeding voor elke klant die via onze website een energiecontract afsluit of overstapt. Als bedrijf zijn we niet afhankelijk van onze bezoekers om inkomsten te genereren. Op deze manier kunnen we ons concentreren op het bieden van de beste vergelijkingsdienst zonder extra kosten voor de consument.

Eerlijk vergelijken

Eerlijk vergelijken

Eerlijk vergelijken

Op onze website streven we er altijd naar onze bezoekers een eerlijke en betrouwbare ervaring te bieden. Dit staat bij ons voorop omdat we begrijpen hoe belangrijk deze informatie voor consumenten kan zijn. Om deze reden zijn wij als vergelijker transparant en onafhankelijk van andere externe partijen. Als vergelijker zitten we niet vast aan contracten of overeenkomsten met de producten en diensten die we aanbieden. Zo kunnen we onpartijdig aanbevelingen geven. We voorzien klanten van uitgebreide informatie, zodat ze uiteindelijk zelf de beslissing kunnen nemen. Alle informatie op onze website is gebaseerd op verschillende onderzoeken en rapporten. We zorgen ervoor dat de informatie nauwkeurig en actueel is.

Alle energieleveranciers

Een transparante energiemarkt

Alle energieleveranciers

Transparantie is essentieel voor de werking van de energiemarkt. In een transparante energiemarkt heeft iedereen toegang tot dezelfde informatie over prijzen, beschikbaarheid, herkomst en de kwaliteit van energie. Eerlijkheid creëert vertrouwen voor alle betrokken partijen, vooral voor consumenten. Transparantie is belangrijk omdat het consumenten in staat stelt om leveranciers eenvoudig te vergelijken op basis van prijs, klantenservice en duurzaamheid. Wij verzamelen al deze informatie van verschillende leveranciers, waardoor het voor de klant gemakkelijker wordt om een juiste keuze te maken.