14 dagen bedenktijd
Binnen 5 minuten geregeld
Klanten geven ons een 8,6






Alles over ons overstapcadeau

Als je op EnergieKiezer.nl overstapt naar een andere energieleverancier, krijg je van ons een Bol. bon t.w.v. €10,- of een powerbank t.w.v €50,-! Als je aanvraag is bevestigd, krijg je de bon opgestuurd via je e-mailadres. Wanneer je hebt gekozen voor een powerbank, versturen we deze op naar je adres. Je hoeft dus niets meer te doen! De bon kun je vrij besteden op de website van Bol.com.

F

Door: Fabian Clemens
Geplaatst op: 10-8-2023
Laatste update: 13-5-2024

F

Door: Fabian Clemens
Geplaatst op: 10-8-2023
Laatste update: 13-5-2024

De voorwaarden in het kort

  1. Je vraagt een nieuw energiecontract aan bij een andere energieleverancier dan je huidige energieleverancier.
  2. Je sluit het nieuwe contract af op onze site, Energiekiezer.nl
  3. Je energieleverancier bevestigt je aanvraag
  4. Je hebt de aanvraag niet geannuleerd binnen de 14 dagen bedenktijd
  5. Er is een aantal energieleveranciers uitgesloten van deze actie. De volgende leveranciers komen niet in aanmerking voor een gratis Bol. bon of powerbank bij de overstap: Eneco, Budget, Vattenfall, Energiedirect en Powerpeers. Deze leveranciers zijn wel via EnergieKiezer aan te vragen, maar worden op de website van de leverancier zelf afgesloten en niet op de website EnergieKiezer.nl

Productinformatie

  • De EnergieKiezer Powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh (milliampère-uur). Dit betekent dat je met deze powerbank je telefoon minstens één keer volledig kunt opladen. Als je telefoon een kleinere batterij heeft, kan dit zelfs twee tot drie keer!
  • De ter waarde van prijs is gebaseerd op de adviesprijs van de leverancier. De prijs waarvoor het product wordt aangeboden in de markt kan afwijken van deze adviesprijs.
  • De powerbanks kunnen in werkelijkheid afwijken van de getoonde afbeelding. Aan de getoonde afbeeldingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
  • Als je kiest voor een Bol. cadeaubon, is het belangrijk om te weten dat deze bon een geldigheidsduur heeft van 2 jaar. Na deze periode vervalt de bruikbaarheid van de bon. 

Hoe kom ik in aanmerking voor een Bol. cadeaubon of Powerbank?

Je krijgt een Bol. bon of powerbank wanneer je op onze site Energiekiezer.nl. een aanvraag doet bij een andere energieleverancier dan je huidige energieleverancier. Als je bij dezelfde energieleverancier blijft (en dus je contract verlengd), heb je helaas geen recht op het overstapcadeau.

1. Bekijk in onze energievergelijker of jij een betere of goedkopere energieleverancier kan vinden. Zo ja, kies en bespaar op je energiecontract door op Energiekiezer.nl een nieuw contract af te sluiten.

2. Wij regelen gratis jouw aanvraag naar je nieuwe energieleverancier en wachten op de definitieve bevestiging dat jouw aanvraag succesvol is afgerond door de nieuwe energieleverancier. Je hebt 14 dagen bedenktijd om de aanvraag nog te annuleren.

3. Wanneer we van de energieleverancier de bevestiging krijgen dat je nieuwe contract is ingegaan, krijg je van ons een e-mail met daarin de code voor je Bol bon. Heb je gekozen voor een powerbank? Dan bezorgen wij deze op je adres.

Wanneer krijg ik mijn Bol. cadeaubon of powerbank?

Het kan 2 tot 3 maanden duren voor je je Bol. Cadeaukaart of powerbank krijgt. Wij kunnen het pas geven na de 14 dagen bedenktijd (die elke consument heeft) en wanneer wij een bevestiging krijgen van de energieleverancier. Na de bedenktijd en bevestiging van de energieleverancier, versturen wij direct de € 10 Bol. Cadeaukaart of een powerbank t.w.v € 50 naar je toe.