Kies en vergelijk

Overstappen

Bespaar

Alles over ons overstapcadeau

Als je op EnergieKiezer.nl overstapt naar een andere energieleverancier, krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €10,-! Als je aanvraag is bevestigd, krijg je de bon opgestuurd via je e-mailadres. Je hoeft dus niets meer te doen! De bon kun je vrij besteden op de website van bol.com.

F

Door: Fabian Clemens
Geplaatst op: 10-8-2023
Laatste update: 21-9-2023
Energiekiezer bol.com voorwaarden

F

Door: Fabian Clemens
Geplaatst op: 10-8-2023
Laatste update: 21-9-2023

De voorwaarden in het kort

  1. Je vraagt een nieuw energiecontract aan bij een andere energieleverancier dan je huidige energieleverancier.
  2. Je sluit het nieuwe contract af op onze site, Energiekiezer.nl
  3. Je energieleverancier bevestigd je aanvraag
  4. Je hebt de aanvraag niet geannuleerd binnen de 14 dagen bedenktijd

Wanneer krijg ik een bol.com bon?

Je krijgt een Bol.com bon wanneer je op onze site Energiekiezer.nl een aanvraag doet bij een andere energieleverancier dan je huidige energieleverancier. Als je bij dezelfde energieleverancier blijft (en dus je contract verlengd), heb je helaas geen recht op het overstapcadeau.

1. Bekijk in onze energievergelijker of jij een betere of goedkopere energieleverancier  kan vinden. Zo ja, kies en bespaar op je energiecontract door op Energiekiezer.nl een nieuw contract af te sluiten.

2. Wij regelen gratis jouw aanvraag naar je nieuwe energieleverancier en wachten op de definitieve bevestiging dat jouw aanvraag succesvol is afgerond door de nieuwe energieleverancier. Je hebt 14 dagen bedenktijd om de aanvraag nog te annuleren.

3. Wanneer we van de energieleverancier de bevestiging krijgen dat je nieuwe contract is ingegaan, krijg je van ons een e-mail met daarin de code voor je Bol.com bon.