14 dagen bedenktijd
Binnen 5 minuten geregeld
Klanten geven ons een 8,6


Alles over ons overstapcadeau

Als je op EnergieKiezer.nl overstapt naar energieleverancier Coolblue Energie, krijg je van ons een Coolblue bon t.w.v. € 10,- of een powerbank t.w.v € 50,-! Als je aanvraag is bevestigd, krijg je de bon opgestuurd via je e-mailadres. Je hoeft dus niets meer te doen! De bon kun je vrij besteden op de website van Coolblue.

R

Door: Rosa Boogaard
Geplaatst op: 11-9-2023
Laatste update: 13-5-2024
Coolblue cadeaubon

R

Door: Rosa Boogaard
Geplaatst op: 11-9-2023
Laatste update: 13-5-2024

De voorwaarden in het kort

  1. Je vraagt een nieuw energiecontract aan bij Coolblue Energie in plaats van bij je huidige energieleverancier.
  2. Je sluit het nieuwe contract af op onze site, Energiekiezer.nl
  3. Coolblue Energie bevestigd je aanvraag.
  4. Je hebt de aanvraag niet geannuleerd binnen de 14 dagen bedenktijd.

Productinformatie

  • De EnergieKiezer Powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh (milliampère-uur). Dit betekent dat je met deze powerbank je telefoon minstens één keer volledig kunt opladen. Als je telefoon een kleinere batterij heeft, kan dit zelfs twee tot drie keer!
  • De ter waarde van prijs is gebaseerd op de adviesprijs van de leverancier. De prijs waarvoor het product wordt aangeboden in de markt kan afwijken van deze adviesprijs.
  • De powerbanks kunnen in werkelijkheid afwijken van de getoonde afbeelding. Aan de getoonde afbeeldingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
  • Als je kiest voor een Coolblue cadeaubon, is het belangrijk om te weten dat deze bon een geldigheidsduur heeft van 2 jaar. Na deze periode vervalt de bruikbaarheid van de bon. 

Wanneer krijg ik een Coolblue bon?

Je krijgt een Coolblue bon of powerbank wanneer je op onze site Energiekiezer.nl een aanvraag doet bij Coolblue Energie in plaats van bij je huidige energieleverancier. Als je bij Coolblue Energie blijft (en dus je contract verlengd), heb je helaas geen recht op het overstapcadeau.

1. Bekijk in onze energievergelijker of jij een betere of goedkopere energiecontract kan vinden van Coolblue Energie. Zo ja, kies en bespaar op je energiecontract door op Energiekiezer.nl een nieuw contract af te sluiten.

2. Wij regelen gratis jouw aanvraag naar Coolblue Energie en wachten op de definitieve bevestiging dat jouw aanvraag succesvol is afgerond door Coolblue Energie. Je hebt 14 dagen bedenktijd om de aanvraag nog te annuleren.

3. Wanneer we van Coolblue Energie de bevestiging krijgen dat je nieuwe contract is ingegaan, krijg je van ons een e-mail met daarin de code voor je €10,- Coolblue bon of een powerbank t.w.v €50!