Kies en vergelijk

Overstappen

Bespaar

Over ons

F

Door: Fabian Clemens
Geplaatst op: 18-4-2023
Laatste update: 2-6-2023

F

Door: Fabian Clemens
Geplaatst op: 18-4-2023
Laatste update: 2-6-2023

Wie zijn we?

Wij zijn energiekiezer, een onafhankelijke energie vergelijker. Bij energiekiezer vinden we het belangrijk dat jij als gebruiker de juiste energieleverancier kan kiezen die het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. We helpen je met dit proces door eerlijke informatie te leveren over verschillende leveranciers. Samen met onze collega’s willen we dit proces zo prettig mogelijk maken.

Energiekiezer bestaat uit een team van 35 gemotiveerde, behulpzame en enthousiaste collega’s. Energiekiezer is onderdeel van de DGN groep, naast het vergelijken van energie, vergelijken we ook de voordeligste notaris, de gunstigste hypotheek en de goedkoopste zorgverzekering. Onze experts zetten zich graag in om consumenten te helpen bij het vinden van een energieleverancier die aansluit bij hun wensen en behoeften. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het vinden van een geschikt energiecontract een uitdaging kan zijn en proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou. 

DGN Publisher B.V. KvK: 30168362 WFT-nr: 12040344

 

Hoe worden we betaald?

Het vergelijken van energieleveranciers is voor de bezoeker gratis. Je kunt als consument onbeperkt gratis gebruik maken van de vergelijker op onze website. Wij ontvangen als bedrijf een vergoeding voor elke klant die via onze website een energiecontract afsluit of overstapt. Als bedrijf zijn we niet afhankelijk van onze bezoekers om inkomsten te genereren. Op deze manier kunnen we ons concentreren op het bieden van de beste vergelijkingsdienst zonder extra kosten voor de consument. Ook tonen wij de prijzen van energieleveranciers waarbij wij geen contract hebben. Zo heb jij altijd de beste deal.

 

Eerlijk vergelijken

Op onze website streven we er altijd naar om onze websitebezoekers een eerlijke een betrouwbare ervaring te bieden. Dit staat bij ons voorop omdat we begrijpen hoe belangrijk deze informatie voor consumenten kan zijn. Om deze reden zijn wij als vergelijker transparant en onafhankelijk van andere externe partijen. Als vergelijker zitten we niet vast aan contracten of overeenkomsten met de producten en diensten die we aanbieden. Zo kunnen we onpartijdig aanbevelingen geven. We geven klanten meerdere informatie, op deze manier kunnen ze uiteindelijk zelf de beslissing nemen. Alle informatie op onze website is gebaseerd op verschillende onderzoeken en rapporten, we zorgen ervoor dat de informatie nauwkeurig en actueel is. Daarnaast vergelijken wij op basis van:

  • Postcode
  • Je energieverbuik
  • Type contract (vast, variabel of dynamisch)
  • Soort stroom (grijs of groen)

 

Een transparante energiemarkt

Transparantie is essentieel voor de werking van de energiemarkt. Bij een transparante energiemarkt heeft iedereen toegang tot dezelfde informatie over prijzen, beschikbaar, afkomst en de kwaliteit van energie. Eerlijkheid creëert een gevoel van vertrouwen voor alle betrokken partijen. Vooral voor consumenten is transparantie belangrijk. Op deze manier kunnen leveranciers namelijk gemakkelijk vergeleken worden op basis van prijs, klantenservice en duurzaamheid. Wij verzamelen al deze informatie van verschillende leveranciers. Zo wordt het gemakkelijker voor de klant om een keuze te maken.